top of page

Brief aan de IG*

 

Beste Iggies*,

The bakjes en bordjes met de pootafdrukken zijn die van jullie en hebben jullie eten erin zitten.
De andere bakjes en bordjes zijn van mij en hebben mijn eten erop liggen.
Onthou: Een pootafdruk in het midden van mijn bord/eten  plaatsen betekent niet automatisch dat het dan jouw bord/eten is, noch vind ik het op z’n minst erg grappig.

 

De hal is niet gemaakt voor de Formule1 en is dus geen racebaan.
Ten eerste aankomen aan de overkant telt dan ook niet. Me laten struikelen helpt ook niet omdat ik sneller val dan jij kan rennen ( ok, geldt niet voor Iggies).

Ik kan geen groter bed kopen dan een 2persoonsbed. Het spijt me zeer. Maar denk maar niet dat ik op de bank zal blijven slapen om jou je comfort te verzekeren. Honden kunnen zich oprollen tot een bal, weet je. Het is dan ook niet nodig om loodrecht naast elkaar te liggen, uitgestrecht tot het langste dat je kan. Ik ben er ook op de hoogte van dat recht uitstekende staarten en tongen om de ruimte te vergroten niets anders is dan sarcasme.

Voor de laatste keer; er is geen geheime uitgang in de badkamer! Als door een miracel ik eerst binnen kom en de deur dicht krijg, wil dat niet zeggen dat je moet huilen, piepen, krabben, de klink bewerken of je poot onder de deur door moet duwen om de deur open te krijgen. Ik moet namelijk via dezelfde deur er weer uit. Daarbovenop, ik heb de badkamer al zo vaak gebruikt door de jaren heen dat ik kan verzekeren dat de bijzijn van een hond niet noodzakelijk is.

De juiste volgorde is; lik me eerst, DAARNA mag je de andere hond zijn derniere gaan ruiken.

 

Ik kan dit niet vaak genoeg benadrukken!

  * Italiaanse Greyhound (IG/Iggies)
 

bottom of page