top of page

In Memoriam

 

Lieverds over de regenboogbrug.

RIP

 

When you died late last year
I had no words, just silent tears
Your loss blew a hole right through my heart

 

 
Crushed my spirit and tore me apart 
For there was no place left to hide 
After you had left my side. 
The pain rose up from a deep dark hollow 
Where souls are lost, and the words won't follow.

 

  Goodbye  My sweet dog!
By Rosemary Turner

Rico

Met haar is het allemaal begonnen. Het eerste Italiaantje in mijn leven. Een princes eerste klas met een mega attitude.

1974 - 11 April 1989

Lady

Gekke Whippetmeid die ons leven verrijkte. Een echte 'Spring in het veld' en leefde zoals de zon: happy and shining at all times.

5 mei 1989 - 4 November 2002

 

Jewel "Yentl" Jade

Mijn allerliefste kleine man! Dit ventje was ongelooflijk en bracht zoveel in zo'n korte tijd. Hij had zoveel levenslust maar niemand zag potentieel in hem en heb hem met veel pijn en tranen moeten laten gaan. Hij heeft mijn hart meegenomen en ooit zie ik hem weer!

12 Oktober 2006 - 19 December 2006

Fiefoerniek's Filou "Amadeo"

Als afdankertje bij mij beland en direct geliefd door ons allen. Vrolijke lieve gast, grote knuffelkont, papa van het enige nestje dat bij mij is geboren; mijn kleine meid Alauda & dappere Yentl. De grote liefde van mijn Anaïs. Hij was dol op kleding en poseren, zo trots en vol van geluk. Longkanker verraste ons en was direct zijn einde; na een veel te kort leven ons verlaten.

29 Juni 2003 - 1 December 2010

Zoe
0002a.jpg
Jewel "Anaïs" Gemma 

Gevonden in het asiel en wilde dolgraag mee toen ze ons zag. Mentaal mishandelt en enorm gevoelig was het een moeilijke start maar ze fleurde op en was geobsedeerd door een bal, rennen in het bos en op schoot in de auto. Met haar flinke formaat van mix Whippet-Greyhound (en halve dalmatier) voelde zich zo klein als een chihuahua. Super-superlief en tot het einde dol op pensstaafjes.

???? (geadopteerd 29 Januari 2003) - 5 Oktober 2013

Onze Matriarch. Als klein pupje heb ik haar persoonlijk in de USA opgehaald. Zij ligt als de eerste steen van alles; Mijn totale devotie aan de Italiaantjes, een eerste nestje, passie voor kleding en halsbandjes, deze website, you name it. Anaïs was de liefheid zelve. Nooit geen gegrom, en alles was haar lief. Vooral eten. Veel eten, en lekker eten. Zij heeft ons 16 prachtige jaren gegeven vol plezier en ondeugd, de slimmerd. Een herseninfarct/hersenbloeding werd haar fataal. Voor altijd de moeder des huizes. <3

22 maart 2003 - 28 mei 2019

IMG_5366_edited.jpg
Jewel "Olivia" Sapphire

Ons Olivia'tje, wonend bij mijn ouders. Niet de slimste van de bende, maar wel guitig, mollig, en een beetje gereserveerd, en wat schuchter. Halverwege haar leven brak ze haar staart door domheid waardoor ze met een stompje verder moest, dit typeerde haar. Ze was heel kalm en helemaal verknocht aan haar moeder Anaïs. Twee handen op 1 buik, die twee. Dat is uiteindelijk ook haar duur komen te staan. Eenmaal haar moeder wegviel, kreeg zij allerlei aandoeningen aan haar organen van liefdesverdriet wat niet meer in orde kwam. 5 Maanden na haar moeder hebben we haar laten gaan. Ze zijn nu voor altijd samen, rennend met grote vriendin Zoe. 

12 oktober 2006 - 23 november 2019

bottom of page